Ταουξίδης: Αύριο θα τελειώσουν όλα


Στην πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγενείου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Χρήστος Ταουξίδης, και δύο μέλη του ΔΣ και πριν από την έναρξη της υπήρξε ομιλία για το πώς έχει η κατάσταση για την επόμενη μέρα. Μία κίνηση που έγινε μία μέρα πριν από την απόφαση για το ποια από τις δύο τάσεις των Λούις Όλιβερ και Άλεξ Κάλας θα επιλεγεί.
Ο πρόεδρος του ΑΣ, ήταν αυτός που πήρε τον λόγο, τονίζοντας τους: «Αύριο θα τελειώσουν όλα. Ούτε εγώ αντέχω. Μέχρι τώρα δεν είχα τις εγγυήσεις που ήθελα γι αυτό και καθυστερήσαμε.
Έχουμε 3 δικηγόρους που κινούν όλες τις διαδικασίες. Οι μεν μου έστειλαν τα χαρτιά στα Ισπανικά και οι δε στα Αγγλικά. Μέχρι και μετάφραση έπρεπε να κάνουμε».
Σε ερώτηση των ποδοσφαιριστών στη συνέχεια για το πότε θα τους καταβληθούνε τα δεδουλευμένα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, απάντησε: «Μακάρι να είχα 50.000 ευρώ να σας πλήρωνα. Πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή. Ακόμα και για τις πληρωμές υπάρχει μία διαδικασία».
Μετά την ενημέρωση οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκίνησαν την προπόνηση, περιμένοντας και οι ίδιοι τις αυριανές οριστικές σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΑΣ εξελίξεις.
Οι τραυματίες Νίκος Λιόλιος, Νίκος Γκόλιας, Αλέξανδρος Χιντασέλι και Κυριάκος Μαζουλουξής συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης (καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό).
Σύμφωνα με την τελευταία εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας, οι τέσσερις προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους, τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν σταδιακά να μπαίνουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
Ο Σταύρος Βασιλόπουλος στη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και – για προληπτικούς λόγους - αποχώρησε. Αντίθετα οι Ηλίας Σταυρόπουλος και Άντι Ρένια προπονήθηκαν σήμερα κανονικά.
Για αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» και το απόγευμα προπόνηση στο Δασυγένειο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με την χθεσινή πρώτη προπόνηση της χρονιάς μετά το τετραήμερο ρεπό για την αλλαγή του έτους η σημερινή πρωινή διεξήχθη παρουσία του Γιάννη Τοπαλίδη.
Ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος με την παρουσία του ενημερώθηκε κι αυτός για τα τεκταινόμενα στο διοικητικό «μέτωπο» και φυσικά να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Μετά το τέλος της ενημέρωσης από την τριμελή αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη και τις εγγυήσεις του Χρήστου Ταουξίδη ότι αύριο Δευτέρα θα υπάρξει οριστική λύση, ο Τοπαλίδης απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του ρώτησε: «Κι αν μέχρι την Παρασκευή δεν έχετε πληρωθεί, τι θα κάνετε; Θα παίξετε την Κυριακή;», χωρίς όπως ήταν αναμενόμενο να πάρει κοινής αποδοχής απάντηση.

Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!