Χουάντερσον: Θα ανέβουμε στην Super League


Στην τρίτη του χρονιά στον Ηρακλή ο Σίλβα Χουάντερσον ως και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας μετά από απόφαση του τεχνικού Νίκου Παπαδόπουλου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι δεν κρύβει στο Sport24.gr ότι προσεύχεται καθημερινά για την επίτευξη της ανόδου στην Super League.
Ο 31χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν έχει κρύψει ότι έχει δεθεί από την πρώτη στιγμή με τον Ηρακλή και ότι θέλει να πετύχει αυτό για το οποίο ήρθε στην ομάδα και το περιμένουνε πως και πως οι φίλαθλοί της.
Ο Χουάντερσον ως παλιοσειρά πλέον και μέσα στα αποδυτήρια του «Γηραιού» γνωρίζει καλά τα λάθη που έγιναν στις δύο προηγούμενες απόπειρες και δεν κρύβει την σιγουριά πως τη φορά αυτή δεν θα στραβώσει κάτι.
''Προσεύχομαι κάθε μέρα στον Θεό τη φορά αυτή στο τέλος του πρωταθλήματος να πανηγυρίσουμε την άνοδό μας στη Super League'', ήταν η απάντηση του Χουάντερσον στην ευχή του για το 2015 με τον Ηρακλή για να εξηγήσει αμέσως μετά.
''Σε αντίθεση με τις άλλες δύο χρονιές μου στην ομάδα έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη. Κάτι που φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα, αλλά εγώ το λέω με ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά γιατί την ζω καθημερινά. Η μέχρι τώρα πορεία μας μόνο τυχαία δεν είναι αλλά αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς που είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι στην προετοιμασία όπου είχαμε φροντίσει να βάλουμε γερές βάσεις.
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και παρά τις αλλαγές που υπήρξανε δεν αργήσαμε να βρούμε χημεία με αποτέλεσμα να γίνουμε μία γροθιά. Κι όσο για το πιο σημαντικό είναι ότι ο καθένας μας κοιτάει να δίνει σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι το 100% για το καλό της ομάδας. Γι’ αυτό και νιώθω σίγουρος πως στο τέλος της κούρσας θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας την άνοδό μας στη Super League''.
Το γεγονός ότι από το φετινό πρωτάθλημα της Football League μετά και από την διαδικασία των πλέι οφ θα ανέβουνε δύο ομάδες στην Super League δεν είναι κάτι που προβληματίζει τον Χουάντερσον. ''Είμαι σίγουρος όμως ότι θα είμαστε εμείς η μία από τις δύο», για να εξηγήσει: ''Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η διοικητική ηρεμία, αφού το μυαλό όλων μας είναι στραμμένο αποκλειστικά στη δουλειά μας στο γήπεδο και πουθενά αλλού''.
Σχετικά με την διοικητική ηρεμία και την έλευση του Σπύρου Παπαθανασάκη στα κοινά το περασμένο καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είπε: ''Σίγουρα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να έχουμε από την πρώτη στιγμή το μυαλό μας και την προσοχή μας αποκλειστικά στη δουλειά μας στην προπόνηση και στα παιχνίδια μας''.
Κι όσο για τους φιλάθλους του Ηρακλή σχολίασε: ''Γνωρίζω πολύ καλά το πόσο πολύ θέλουνε να επιστρέψει η ομάδα τους στην Super League. Το έζησα από την πρώτη μου χρονιά στην ομάδα και το ζω και στην φετινή. Από το πρώτο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας μας όπως και σε κάθε παιχνίδι μας όπου και αν αγωνιζόμαστε. Όχι μόνο στην έδρα μας στο Καυτανζόγλειο όπως και οπουδήποτε εκτός αυτού όπου θεωρούμε δεδομένη την παρουσία τους στις κερκίδες. Αγωνιζόμαστε και για αυτούς για να τους δώσουμε την χαρά που τόσο περιμένουνε''.
Για το αυριανό πρώτο παιχνίδι του 2015 για τον Ηρακλή στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλων 1926 δήλωσε: ''Φροντίσαμε στην διάρκεια της διακοπής να δουλέψουμε παρά το κρύο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο 2015 με τους φιλάθλους μας να μας δίνουνε την απαιτούμενη ώθηση''.
Κι όσο τέλος για το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή ο Χουάντερσον σημείωσε: ''Λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο αυτό που με νοιάζει την στιγμή αυτή είναι το πώς θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της να ανέβει στην Super League''.

Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!