Μάρτυρας ο Κομίνης στην εκδίκαση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα

Αύριο (16/3) στα γραφεία της Super League είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση για τα γεγονότα που συνέβησαν στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο 89ο λεπτό και τα όσα ακολούθησαν με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και τον Λούμπος Μίχελ.

Στην ακροαματική διαδικασία έχει κληθεί να δώσει το παρών και ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, καθώς εστάλη έγγραφο από τη διοργανώτρια αρχή στον διεθνή διαιτητή, με το οποίοκαλείται να παραστεί στη διαδικασία και να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.

Βέβαια, η κλήση του δεν σημαίνει αυτόματα ότι ο ίδιος θα δεχθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση, καθώς έχει την δυνατότητα να στείλει εγγράφως την άποψή του για τα γεγονότα στο ντέρμπι των "Δικεφάλων" την περασμένη Κυριακή (11/3).

Κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο βοηθός από τα Τρίκαλα, Ευθύμης Κούρεντας, για το περσινό Ατρόμητος - Ολυμπιακός, όταν είχε καταθέσει εγγράφως στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Λίγκας ότι ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός, τον είχε πιάσει από το λαιμό, τον έβριζε και τον απειλούσε.

Photo Credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!