Μάρτυρας ο Κομίνης στην εκδίκαση των επεισοδίων

Για την Παρασκευή (16/03) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Οπως έγινε γνωστό, για την ακροαματική διαδικασία έχει κληθεί να δώσει το παρών και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης. Στον διεθνή ρέφερι εστάλη έγγραφο από τη Superleague, με το οποίο, καλείται να παραστεί στη διαδικασία και να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, έχει σημασία να τονίσουμε ότι η κλήση του Κομίνη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ίδιος θα δεχθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση. Δεν μπορεί να γίνει «βίαιη προσαγωγή» του και εάν δεν επιθυμεί να βρεθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, μπορεί να καταθέσει την άποψή του με επιστολή προς τον αθλητικό δικαστή.

Υπενθυμίζουμε εξάλλου ότι το ίδιο είχε συμβεί και στο πρωτάθλημα της περσινής σεζόν με τον Κούρεντα. Ο διεθνής βοηθός είχε κληθεί από τον αθλητικό δικαστή να καταθέσει για την επίθεση και τις απειλές από τον Γιώργο Σπανό, που είχαν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Ατρόμητος-Ολυμπιακός, αλλά είχε επιλέξει να στείλει επιστολή, η οποία αναγνώστηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: www.tovima.gr


Σχολίασε κι εσύ!