Σοκ στη Λίβερπουλ, παραιτήθηκε ο βοηθός του Κλοπ!

Σοκ στη Λίβερπουλ δύο ημέρες πριν απ' τη ρεβάνς με τη Ρόμα για την ημιτελική φάση του Champions League. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιούργκεν Κλοπ, Ζέλικο Μπούβατς αποφάσισε να παραιτηθεί, βάζοντας μ' αυτό τον τρόπο τέλος σε μία κοινή πορεία 17 ετών με τον Γερμανό τεχνικό.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν τεταμένες το τελευταίο διάστημα, αφού υπήρχαν διαφωνίες για αγωνιστικά ζητήματα. Ο Μπούβατς δεν συμμετείχε στις συναντήσεις για την τακτική, ενώ οι δύο άνδρες είχαν σταματήσει να μιλάνε μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το ρεπορτάζ της "Daily Rerord" αναφέρει πως οι παίκτες της Λίβερπουλ ενημερώθηκαν νωρίς την Κυριακή (29/04) για την απόφασή σου. Ο Σερβοβόσνιος προπονητής θεωρείται o ιθύνων νους του gegenpressing, το οποίο βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου να έρθουν οι επιτυχίες τόσο στη Μάιντς όσο και στην Ντόρτμουντ.

Οι δύο άνδρες άρχισαν την ποινή πορεία τους τον Φεβρουάριο του 2001 και σ' αυτά τα 17 χρόνια κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα Γερμανίας (2011, 2012), ένα DFB-Pokal (2012), καθώς και δύο Super Cup Γερμανίας (2013, 2014).

Απ' την πλευρά της, η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μπούβατς, αλλά τόνισε πως έχει πάρει ειδική άδεια μέχρι το τέλος της σεζόν και πως παραμένει κανονικά μέλος της ομάδας, αφού το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση λόγω της ιδιωτικότητας του θέματος.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!