Ψάχνεται για κορυφαίο πρωτάθλημα ο Μαρκάνο

Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Ιβάν Μαρκάνο από την Πόρτο και ήδη ξεκίνησαν διάφορα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στα ερυθρόλευκα "ραντάρ". Πόσες πιθανότητες υπάρχουν όμως για να επιστρέψει στον Πειραιά ο Ισπανός αμυντικός;

Η αλήθεια είναι πώς πρόκειται για... απειροελάχιστες. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον Μαρκάνο που ψάχνεται για κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και με τον Ολυμπιακό. Όταν ένας ποδοσφαιριστής στα 31 του έχει ένα συμβόλαιο κοντά στο 1.500.000 ευρώ και έχει βγει στην αγορά για να βρει μία τέτοια προσφορά, αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο "deal".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρκάνο έχει ως στόχο να επιστρέψει στην Primera Division. Ήδη ακούγονται διάφορες ομάδες που φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Η Βαλένθια, η Σεβίλλη και η Μπέτις είναι ορισμένες εξ αυτών.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε εμπλακεί το όνομά του και σε μεταγραφικά σενάρια της... Μίλαν! Με λίγα λόγια, ο Ισπανός αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει το "πακέτο" που μπορεί να βρει μία πρόταση στα κυβικά του, αφού έχει κάνει εξαιρετικές χρονιές με την Πόρτο.

Το ότι στον Ολυμπιακό θα ήθελαν έναν παίκτη τύπου Μαρκάνο, αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Όμως, να δοθούν τόσα πολλά χρήματα για συμβόλαιο ενός 31χρονου ποδοσφαιριστή, μοιάζει σχεδόν απίθανο.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!