Ο Παναθηναϊκός ψάχνει "σφυγμό" κόντρα στον Ατρόμητο

Εν μέσων των αμέτρητων προβλημάτων που τον ταλαιπωρούν, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο σήμερα (15/4, 17:15) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Συγκεκριμένο αγωνιστικό κίνητρο δεν υπάρχει, όμως το Τριφύλλι θέλει τη νίκη για να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια τη σεζόν και να πάρει τους τρεις βαθμούς από έναν ισχυρό αντίπαλο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επισήμανε στους παίκτες του ότι πρέπει να παίξουν για τους εαυτούς του και τους οπαδούς, οι οποίοι τους συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Ο 50χρονος προπονητής ότι είναι προς όφελος όλων να αγνοήσουν προσωρινά τα προβλήματα και να δείξουν τις ικανότητες τους στο γήπεδο.

Μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών λόγω της οφειλής στον Γενς Βέμερ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 11η θέση με 29 βαθμούς και επιθυμεί να επανέρθει στους 32. Ο Ατρόμητος είναι στην τέταρτη θέση με 47, έχοντας διαφορά τόσο από την 3η όσο και από την 5η θέση. Επιπλέον, φέτος έχει νικήσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και θέλει να συμπληρώσει ένα ιστορικό επίτευγμα απέναντι στο ΠΟΚ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ουζουνίδης θα διατηρήσει το 4-2-3-1, με τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, τους Γιόχανσον και Οικονόμου στο δεξιό και στο αριστερό άκρο, οι Κάτσε και Τζανδάρης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Μουνιέ και Λουντ θα καλύψουν τα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Λουτσιάνο και Δώνης θα αρχίσουν στην επίθεση.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να προσέλθουν στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης" με διπλό σκοπό. Αφενός, προκειμένου να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Ουζουνίδη και αφετέρου για να εκδηλώσουν την αγανάκτηση τους κατά του Γιάννη Αλαφούζου και της διοίκησης της ΠΑΕ.

Photo Credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!