Super League: «Χαμηλά εμπόδια» για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Ακόμη ένα βήμα πλησιέστερα στον τίτλο του πρωταθλητή αναμένεται να βρεθεί η ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής.

Η Ένωση φιλοξενείται την Κυριακή στα Περιβόλια από τον ουραγό και υποβιβασμένο Πλατανιά και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, που θα τη διατηρήσει επικεφαλής και με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Ο ΠΑΟΚ, που τελεί εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, υποδέχεται απόψε τον Πανιώνιο και χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Ο Ολυμπιακός, τρίτος στη βαθμολογία, θα υποδεχθεί την προσεχή Δευτέρα την αδύναμη Κέρκυρα στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της αγωνιστικής, με τον Χρήστο Κόντη υπηρεσιακό τεχνικό κι ενώ έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος που φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την τέταρτη θέση, οπότε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη διεκδίκηση της 5ης, που οδηγεί σε έξοδο στο Europa League.

Η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε αγώνα χωρίς ασφαλή πρόβλεψη, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύσκολη αποστολή στη Βοιωτία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό και ο Πανιώνιος έχει την αποστολή στην Τούμπα.

Όσον αφορά, τέλος, στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο νικητής, αν υπάρξει, θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα. 

Το σημερινό πρόγραμμα (14/4):

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Σχολίασε κι εσύ!