''Μένει....Ελλάδα και συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη!''


Ο βετεράνος Ουρουγουανός νιώθει ασφάλεια στη χώρα μας και δεν θέλει να την εγκαταλείψει. Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για τη ζωή του ως βετεράνος πλέον ποδοσφαιριστής (και υποψήφιος προπονητής, αφου παρακολουθεί μαθήματα στην Ισπανια).
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά", σημειώνει: "Σκέφτομαι να μείνω μόνιμα εδώ. Μου αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη και η αγάπη που μου εκφράζουν οι άνθρωποι καθημερινά. Είναι ήρεμα και νιώθω ασφάλεια για την οικογένειά μου (σ.σ. Εχει τρία παιδιά, ηλικίας 15, 12 και 6 ετών). Στη Λατινική Αμερική, και ειδικά στη χώρα μου, που είναι φτωχή, σκοτώνουν για ένα κινητό".
Ερωτώμενος για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, τονίζει: "Είμαι Ουρουγουανός και δεν παρακολουθώ τα ελληνικά εσωτερικά θέματα. Ούτως ή άλλως, οι πολιτικοί δεν μου αρέσουν, γιατί προσωπικά προτιμώ τα καθαρά πράγματα. Αυτός που μου αρέσει είναι ο δικός μας πρόεδρος, ο Μουχίκα “Πέπε”, που έχει αρνηθεί τον μισθό του και ζει σε ένα μικρό αγρόκτημα".
Τέλος, δεν αποκλείει το βιβλίο για τη ζωή του που θα εκδώσει σύντομα να έχει τίτλο το μότο της καριέρας του: "Επιτρέπεται να πέσεις. Επιβάλλεται να σηκωθείς".

Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!