Η απάντηση Μαρινάκη και Μελισσανίδη στον Σαββίδη


του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου

«Βγήκε και μίλησε για τα μαύρα χάλια του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Ιβάν Σαββίδης!!! Ποιος; Ο Σαββίδης!».

Ποιος;

Το ΜΟΝΟ κορόιδο που πλήρωσε εφάπαξ στο δημόσιο τα χρέη της ΠΑΕ της οποία κατέχει την ιδιοκτησία!

Ο ιδιοκτήτης που χωρίς η ομάδα του να πάρει ποτέ έσοδα από το Τσάμποιονς ληγκ, έχει βάλει  σε τέσσερα χρόνια στα ταμεία της, πάνω 62 εκατομμύρια ευρώ.

Ο άνθρωπος που ηγείται της ΜΟΝΗΣ μεγάλης ομάδας που τα τελευταία μαύρα χρόνια της διαφθοράς και των εγκληματικών οργανώσεων, δεν ακούστηκε σε ΚΑΜΙΑ ηχογραφημένη συνομιλία να στήνει, να δωροδοκεί, να οργανώνει επιθέσεις, να αλλάζει διοικήσεις στην ΕΠΟ, να ζητάει αποφάσεις στην αθλητική δικαιοσύνη, να κατευθύνει δημοσιογράφους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που κανένα στέλεχός της, αυτά  τα βρωμερά χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με τις δικαστικές έρευνες και τις μεγάλες λίστες κατηγορουμένων, δεν έχει εμπλοκή σε ΚΑΜΙΑ υπόθεση.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που ΠΟΤΕ δεν έγινε ρεζίλι πανευρωπαϊκώς  και παγκοσμίως για ανάμειξη σε ποδοσφαιρικά σκάνδαλα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που δεν ελέγχει ΚΑΝΕΝΑ Μέσο Ενημέρωσης  και πολύ φυσιολογικά αυτά του ασκούν δριμεία κριτική για τις αδυναμίες που έχει σε ποδοσφαιρικό και όχι μόνο επίπεδο, χωρίς να τον «γλείφουν» και να τον εκθειάζουν ακόμη και για το ότι για ποδοσφαιρικούς λόγους, πρέπει να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 μέρες!».

Και όμως… Γίνεται προσπάθεια να πεισθούμε, ότι αυτός ο ιδιοκτήτης, ΔΕΝ έχει δικαίωμα να μιλάει για το ποδόσφαιρο! Έτσι λένε, επειδή έχει αποτύχει ποδοσφαιρικά. Αλήθεια είναι αυτό! Και είναι ένα γεγονός, που ο Ελληνικός Τύπος και ο φίλαθλος κόσμος, μπορεί ελεύθερα (και χωρίς διάφορες απειλές) να καταγράφει!

Γιατί η ποδοσφαιρική αποτυχία του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει πρώτο θέμα ΠΑΝΤΟΥ και να αναλύεται με σφοδρούς χαρακτηρισμούς για την ανικανότητα που επέδειξε ο Σαββίδης, σε αντίθεση με πολλά άλλα πραγματικά εγκλήματα και ποινικά αδικήματα, που για να αναλυθούν, έπρεπε να δούμε φωτογραφίες στην Ευελπίδων!!!!

Αυτά λοιπόν για τους «επιτυχημένους» που θίχτηκαν επειδή ο Σαββίδης φώναξε ότι… «ο ΠΑΟΚ δεν αγοράζει παιχνίδια»!

Το εκπληκτικό βέβαια είναι ότι πράγματι, με αυτά και με αυτά, ο Σαββίδης ΔΕΝ έχει κερδίσει τον σεβασμό της Ελληνικής κοινής γνώμης. Ούτε του Ελληνικού Τύπου.

Αν ο Ιβάν Σαββίδης είχε εις βάρος του μία τέτοια απόφαση:
« Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
 Υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα
Αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 200.000 ευρώ», τότε θα είχε τον σεβασμό όλης της Ελλάδας! (Γιατί μάλλον θα είχε και μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, αφού θα κέρδιζε δύο-τρεις-πέντε-δέκα φορές και τα 25 εκατομμύρια του Τσάμπιονς Ληγκ).

Και κάτι άλλο για τον Ιβάν Σαββίδη και όσα είπε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, του έχει απαντήσει, πριν καν γίνει η επισήμανση ότι… «δεν θα είναι φίλος μου αν πάει να γίνει Μαρινάκης».

 Είχε πει ο Μελισσανίδης:

«Εγώ δεν είπα πως είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο…».

Είπε και άλλα πριν λίγο καιρό: «Εγώ πήρα τηλέφωνο δύο φορές τον Ζωγράφο. Μία όταν ανέλαβε και του ευχήθηκα καλή επιτυχία λέγοντας πως η ΑΕΚ δεν θέλει καμία βοήθεια και μου είπε να μείνω ήσυχος. Τη δεύτερη φορά μιλήσαμε όταν παίζαμε με τον Αχαρναϊκό. Τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο, δεν το σήκωσε, τον ξαναπήρα και του είπα ‘βλέπω κάτι μυστήριες διαιτησίες, δεν θέλουμε χάρες’».

Είπε επίσης… « Μιλάω με τον κ. Σαρρή. Πρέπει να μιλάει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ».

Ο Μελισσανίδης λοιπόν, φυσικά δεν είναι Μαρινάκης, αλλά… δεν είναι και Σαββίδης!

Πηγή: www.gazzetta.gr


Σχολίασε κι εσύ!