Κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ


1ος Όμιλος
Εν μέσω αλλαγών ο Ολυμπιακός κλειδώνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου απέναντι στον Φωστήρα. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν νωρίς το ματς για να επικεντρωθούν στην Ξάνθη. Στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Πανιώνιος γνωρίζει ότι μόνο με νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Το πρόγραμμα
Φωστήρας-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-Παναχαϊκή
Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 4
2. Παναχαϊκή 3
3. Πανιώνιος 2
4. Φωστήρας 1
3ος Όμιλος
Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κέρκυρα με την πλάτη στον τοίχο κι έχοντας το μυαλό του στα Γιάννενα. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει δική του νίκη, και παράλληλα νικητή στο άλλο ματς του ομίλου ώστε να πάρει την πρόκριση μαζί με τον νικητή των Ιωαννίνων. Αρκετές οι απουσίες για τον Άγγελο Αναστασιάδη αφού εκτός είναι οι Τζαβέλλας, Γλύκος, Κατσικάς, Τζιόλης. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί την Καλαμαριά και γνωρίζει ότι ακόμα και η ισοπαλία του δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Το πρόγραμμα
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλαμαριά
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ
Βαθμολογία
1. ΠΑΣ Γιάννινα 4
2. Κέρκυρα 3
3. Καλαμαριά 3
4. ΠΑΟΚ 1
4ος Όμιλος
Μόνο νίκη θέλει ο Πλατανιάς ο οποίος υποδέχεται τον Ηρακλή. Οι Χανιώτες είναι ένα βαθμό πίσω από τον Γηραιό και αν θέλουν να συνεχίσουν στον θεσμό θα χρειαστούν το τρίποντο. Χωρίς Περόνε οι φιλοξενούμενοι. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Λεβαδειακός απέναντι στον ουραγό και χωρίς βαθμό Εθνικό Γαζώρου.  
Το πρόγραμμα 
Εθνικός Γαζώρου-Λεβαδειακός
Πλατανιάς-Ηρακλής
Βαθμολογία
1. Λεβαδειακός 4
2. Ηρακλής 4
3. Πλατανιάς 3
4. Εθνικός Γαζώρου 0
6ος Όμιλος
Βέροια και Απόλλωνας κρατάνε την τύχη στα χέρια τους αφού με ισοπαλία συνεχίζουν στην επόμενη φάση του θεσμού. Αντίθετα, ο Εργοτέλης χρειάζεται δική του νικη και την ίδια ώρα ήττα του Απόλλωνα για να είναι αυτός που θα κλέψει το εισιτήριο της πρόκρισης.
Το πρόγραμμα
Ερμιονίδα-Εργοτέλης
Βέροια-Απόλλων Σμύρνης
Βαθμολογία
1. Βέροια 6
2. Απόλλων Σμύρνης 4
3. Εργοτέλης 1
4. Ερμιονίδα 0
7ος Όμιλος
Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη προκριθεί και θα παραταχθεί απέναντι στον Τύρναβο με αρκετές αλλαγές με τους γηπεδούχους να θέλουν έναν βαθμό για να ακαλουθήσουν τους Αρκάδες στην επόμενη φάση του θεσμού. Η Καλλονή από την πλευρά της ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Αιγινιακό και παράλληλα ήττα του Τύρναβου.
Το πρόγραμμα
Τύρναβος-Αστέρας Τρίπολης
Καλλονή-Αιγινιακός
Βαθμολογία
1. Αστέρας Τρίπολης 6
2. Τύρναβος 4
3. Καλλονή 1
4. Αιγινιακός 0

Πηγή: www.gazzetta.gr


Σχολίασε κι εσύ!