Δήλωση Βασιλειάδη για επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ

Σταθερός στην εκπεφρασμένη άποψη, ότι οι τακτικοί δικαστές στο ποδόσφαιρο αποτελούν... κατάκτηση, εμφανίσθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Θα επιμείνω σ' αυτό που είπα και την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα μπω στην κρίση μίας δικαστικής απόφασης. Στο ποδόσφαιρο έχουμε μία κατάκτηση, οι τακτικοί δικαστές.

Είναι αυτοί που διασφαλίζουν την ισονομία και την ισότητα, με τα καλά και τα κακά που έχει η ελληνική δικαιοσύνη. Δώσαμε μία μάχη για τους τακτικούς δικαστές», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός και πρόσθεσε:

«Περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης. Καλό θα είναι να αποφεύγουμε τα σχόλια με βάση τα οπαδικά κριτήρια. Μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Θέλει πολλή δουλειά το κανονιστικό πλαίσιο της ΕΠΟ. Θέλει πιο αυστηρούς κανόνες.

Φέτος, έχει γίνει δουλειά σ' αυτό πλαίσιο. Σκεφτείτε τι έχει γίνει με τους πυρσούς φέτος, αλλά και τις σκληρές τιμωρίες, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

 Ας αφήσουμε τα όργανα να αποφασίσουν. Ας δούμε τι θα γίνουν στον αγωνιστικό χώρο, σ' ένα απ' τα πιο ενδιαφέροντα και αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών».

Πηγή: www.zougla.gr


Σχολίασε κι εσύ!