Ο Βασιλειάδης συζητά σε πρώτη φάση με όλους πλην του Βig - 4

Ύστερα από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Super League Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση αντίστοιχα, ενώ έχει σταλεί πρόσκληση για συνάντηση και σε μέλη της διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα για αύριο Τετάρτη (14-3-18) και ώρα 5:00 μ.μ. έχουν κληθεί στο γραφείο του Υφυπουργού οι ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα (5:00 μ.μ.) την Πέμπτη (15-3-18) οι ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακός. Μετά από την ολοκλήρωση αυτών των συναντήσεων θα προγραμματιστούν και συναντήσεις με εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό σε πρώτη φάση απουσιάζει από το πρόγραμμα του Υφυπουργού η συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Αυτό δε σημαίνει ότι αυτή δεν θα γίνει, αλλά ότι θα συμβεί σε δεύτερη φάση και αφότου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προηγούμενες.


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!