Εκτός Survivor o Γιάννης Δρυμωνάκος. Οι δηλώσεις του

Έναν παίκτη λιγότερο αριθμεί από εχθές η ομάδα των Διασήμων στο Survivor, μετά την ήττα της στον αγώνα για την ασυλία και την ψηφοφορία που ακολούθησε.

Οι Διάσημοι αποχαιρέτισαν τον Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους σε σχέση με τους άλλους δύο υποψηφίους, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Νάσο Γραμματικόπουλο.

Ο Γιάννης ευχαρίστησε τους συμπαίκτες τους για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στο παιχνίδι και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν δυναμικά στον αγώνα.

Το κοινό κράτησε για ακόμη μια φορά στο παιχνίδι την Κωνσταντίνα, παρά τις πολλές υποψηφιότητές της, καθώς και τον Νάσο οποίος ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος φαίνεται ότι "πλήρωσε" το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη μέση του, το οποίο μείωσε την αποδοτικότητά του.

«Είναι λίγο περίεργα. Από την ώρα που ψηφίστηκα κοίταγα να μαζέψω ότι ενέργεια μου έχει μείνει. Να αφήσω πίσω ότι προβλήματα περνούσα και να συγκεντρώσω όλες τις ευχάριστες στιγμές που μου έδωσε αυτό το φοβερό ταξίδι. Και να φύγω έχοντας στο μυαλό μου αυτές τις στιγμές. Καμία δυσάρεστη, καμία δύσκολη… Γιατί περάσαμε αρκετές δύσκολες… Και με αυτό θα φύγω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δρυμωνάκος.


Πηγή: www.madata.gr


Σχολίασε κι εσύ!