Τσίπρα, σταμάτα τον πόλεμο στον Παναθηναϊκό, επιτέλους!

Το ‘πε μία, το ‘πε δύο, κι όχι μόνον τρεις φορές το ‘πε ο Αλαφούζος στους αξιοπρεπείς συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό. «Αν τολμάνε ας μας ρίξουν!...».

- Υπάρχει ορατός κίνδυνος υποβιβασμού, αν δεν αδειοδοτηθούμε, αν δεν πληρώσουμε τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές.

Αυτό του έλεγαν μία, και δύο, κι όχι μόνο τρεις φορές του μεγαλομετόχου οι αξιόπιστοι συνεργάτες του. Την ίδια βιόλα ο Αλαφούζος: «Αν πέσει ο Παναθηναϊκός, η ευθύνη δεν βαραίνει εμάς, αλλά την κυβέρνηση. Ας μας ρίξουν η ΕΠΟ, η super league, δική τους η απόφαση…».

Κι έχει δίκαιο ο καναλάρχης. Δεν φταίει ο ίδιος που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διασύρεται διεθνώς, που με τα σημερινά δεδομένα η ομάδα θα ξαναπαίξει στην Ευρώπη τον επόμενο αιώνα. Η ευθύνη και για τον αναμενόμενο υποβιβασμό ανήκει στον Τσίπρα. Αυτός, ο πρωθυπουργός κάνει βρώμικο πόλεμο στον Παναθηναϊκό, συνεχή και ατελείωτο μέχρι τελικής πτώσεως και διαλύσεως της ομάδας.

Δεν έχει ξαναγίνει. Ο Αλαφούζος να θέλει να πληρώσει τους Εσιέν, Λέτο και σία και το Μαξίμου να έχει μπλοκάρει τους λογαριασμούς στις τράπεζες του μίστερ σκάι. Να δούμε ποιος θα κερδίσει στο φινάλε. Η πρώτη φορά αριστερά ή η τελευταία φορά ασυνέπεια.

…………………………….
Μαρινάκη, τα λεφτά για Κουρμπέλη στους απλήρωτους του Παναθηναϊκού!, διάβασε apodytiriakias.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Σχολίασε κι εσύ!