Το ελληνικό μήνυμα του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό

Η σεζόν του ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες, καθώς οι Orlando Magic έμειναν εκτός NBA Playoffs για ακόμα μία χρονιά. Ο Μάριο Χεζόνια ετοιμάζεται να βγει στην αγορά ως free agent, όμως η 1η Ιουλίου είναι ακόμη μακριά και προς το παρόν στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο... Παναθηναϊκός!

Δηλωμένος οπαδός του Εξάστερου, όπως είχε αποκαλύψει στο NBA Greece τον Νοέμβριο του 2016, ο Κροάτης είχε ενημερώσει πως θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα playoffs της EuroLeague σε διαδικτυακό διάλογο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σήμερα έγραψε ένα μήνυμα στα ελληνικά: "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ".

Ο Χεζόνια αντιμετώπισε αρκετές φορές την Ρεάλ Μαδρίτης ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, οπότε απόψε έχει αρκετούς λόγους για να υποστηρίξει με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη τον Παναθηναϊκό.

Κάτω από το post που έκανε στο Instagram (με το ίδιο περιεχόμενο) έχει απαντήσει μάλιστα... σοκαρισμένος ο Μαρσελίνιο Χουέρτας της Μπασκόνια. "Μαλ...., τι κάνεις εκεί πέρα", έγραψε ο γκαρντ της ισπανικής ομάδας, που μάλλον μπερδεύτηκε και πίστεψε πως ο Μάριο Χεζόνια έφτασε μέχρι το ΟΑΚΑ για το αποψινό παιχνίδι.

Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!