Το preview της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό

Με τα playoffs να πλησιάζουν η EuroLeague ξεκίνησε να παρουσιάζει τα previews των 8 ομάδων της τελικής φάσεις. Σε αυτή την στήλη παρουσιάζει την πορεία τους στην κανονική περίοδο, παρέα με μερικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και κάποια ιστορικά στοιχεία.

Στο preview του Παναθηναϊκού Superfoods η EuroLeague εστιάζει στο σερί των 5 νικών με το οποίο ολοκλήρωσαν την Regular Season οι "πράσινοι", χάρη στο οποίο εξασφάλισαν την 4η θέση και παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας στην σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοργανώτρια αρχή θύμισε πάντως πρώτα στον κόσμο ότι και πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε πλεονέκτημα έδρας αλλά αποκλείστηκε από την Φενέρμπαχτσε με sweep (0-3), με τον Νικ Καλάθη να εμφανίζεται τότε και να υποστηρίζει ότι "μάθαμε πολλά από αυτό. Με την Φενέρμπαχτσε δεν ήρθαν τα πράγματα όπως θέλαμε. Τώρα έχουμε αρκετούς διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Θα θυμόμαστε συνεχώς ότι κάθε κατοχή σε κάθε παιχνίδι μετράνε".

Ο Τζέιμς Γκιστ ακολούθως τόνισε ότι "είναι καλό το γεγονόςότι έχουμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά το βασικό είναι να έχουμε καλη ψυχολογία. Να ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουεμ στο υψηλότερο επίπεδο και πως όταν έχεις την ευκαιρία να πάρεις το πάνω χέρι στην σειρά πρέπει να το κάνεις, γιατί το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό".

Η EuroLeague στην συνέχεια στάθηκε στα 10 double-double του Νικ Καλάθη και στην ένεση ενέργειας που έδωσε στην ομάδα η προσθήκη του Μάικ Τζέιμς, πριν πάρει ξανά τον λόγο ο Καλάθς για να πει μεταξύ άλλον πως "μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες, αλλά είμαι σίγουρος ότι το ίδιο πιστεύουν όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι θα γίνει".

Δείτε το σχετικό VIDEO:


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!