Επιβάλλεται ξανά το -3 για τον Βέμερ

Η εβδομάδα θα αρχίσει για τον Παναθηναϊκό με το... καθιερωμένο "-3" λόγω της οφειλής στον Γενς Βέμερ. Οι δύο προηγούμενες αφαιρέσεις βαθμών δεν αναιρέθηκαν, αφού η ΠΑΕ δεν εξόφλησε και δεν διακανόνισε τα οφειλόμενα στον Γερμανό αμυντικό.

Μόνο που αυτή τη φορά, δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια. Είτε ο Γιάννης Αλαφούζος θα πληρώσει, είτε ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί. Πρόκειται για την τρίτη εφαρμογή της ποινής και με βάση τον ΚΑΠ, η συνέπεια της είναι ότι η ομάδα δεν θα συνεχίσει στη Super League.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει προθεσμία πέντε εργάσιμες για να συνεννοηθεί με τον Βέμερ ή να τον εξοφλήσει. Επειδή μεσολαβεί η αργία της Πρωτομαγιάς, η διορία λήγει τη Δευτέρα, 7 Μαΐου. Πρακτικά, οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" κερδίζουν λίγο χρόνο, αλλά έτσι και αλλιώς η διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους του Βέμερ είναι δύσκολη.

Πάντως, από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου εκφράζεται η σιγουριά ότι η υπόθεση του 32χρονου δεξιού μπακ θα διευθετηθεί. Η συμβιβαστική πρόταση που κατέθεσε ο δικηγόρος του Βέμερ θα αποτελέσει τη βάση συζήτησης για τα περαιτέρω...

Photo Credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!