Η τριάδα Πέλκα-Μπίσεσβαρ-Πρίγιοβιτς και για best goal

Ο Πέλκας "εκτέλεσε" τον Κότνικ στη ρεβάνς του Κυπέλλου, ο Μπίσεσβαρ με απίθανη κεφαλιά νίκησε τον Ζίβκοβιτς, ενώ ο Πρίγιοβιτς με άψογη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου. Αυτά είναι τα τρία υποψήφια Regency Casino Best Goal του ΠΑΟΚ για τον Απρίλιο.

Διαβάστε τι αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ιδιαιτερότητα του διαγωνισμού αυτή την φορά είναι πως το βραβείο διεκδικούν οι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν ριχτεί στη μάχη για τον 11888 MVP του μήνα. Μπίσεσβαρ , Πέλκας και Πρίγιοβιτς θα μονομαχήσουν για ένα ακόμα βραβείο τον Απρίλιο.

Ο Δημήτρης Πέλκας κόντρα στον Πανιώνιο σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ. Δημιουργός του ήταν ο Τζάλμα Κάμπος. Ο Ανγκολέζος ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα, σέρβιρε στον Πέλκα και αυτός με ένα απίθανο πλασέ, χωρίς καν να πάρει φόρα, εκτέλεσε τον τερματοφύλακα των Κυανέρυθρων. Ένα γκολ που θύμισε εκείνο που ειχε πετύχει κόντρα στη Μπρόντμπι.Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από… αέρος. Όπως και ο ίδιος δήλωσε ήταν ένα από τα σπάνια γκολ του με κεφαλιά. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο παίκτης-κλειδί στην ανατροπή κόντρα στην Ξάνθη. Πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πέτυχε ένα φανταστικό γκολ.

Ο, επίσης νεοεισελθέντας, Σάκχοφ έβγαλε την σέντρα και ο Μπίσεσβαρ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον ανίκητο μέχρι εκείνο το σημείο Ζίφκοβιτς.Τέλος, στην μάχη μπαίνει και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο… killer του ΠΑΟΚ βρήκε τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα τον περασμένο μήνα. Το δεύτερο γκολ του όμως κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ήταν εκείνο που ξεχώρισε. Ο Σέρβος φορ συνδυάστηκε με τον Πέλκα , πήρε την μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή, απέφυγε δύο αμυντικούς με προσποίηση και με άπιαστο πλασέ πέφτοντας έβαλε την υπογραφή στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή".


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!