Τελικός Κυπέλλου: Πανάξιος Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ – Σήμερα η φιέστα στην Τούμπα

Απαντήσεις εντός και εκτός γηπέδου έδωσε ο ΠΑΟΚ - Με καθαρή νίκη επί της ΑΕΚ στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας και ετοιμάζεται για το… πάρτι της Θεσσαλονίκης.

«Πάγωσαν» στην Αμαλιάδα, καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Κόροιβο και τα Τρίκαλα, ο Τζαχί Κάρσον…
Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων μπήκαν το βράδυ του Σαββάτου (12/05) τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.
Survivor 2018 διαρροή - spoiler: Η αλήθεια είναι πως στο Survivor 2 έχουμε δει πολλές ανατροπές! Ωστόσο, απόψε, όπως όλα δείχνουν, θα…

Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2018 και για έκτη φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς όπως πέρυσι στον Βόλο έτσι και φέτος επιβλήθηκε της (πρωταθλήτριας) ΑΕΚ στον 76ο τελικό της διοργάνωσης, με 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Σκόρερ της νίκης για την ομάδα του Ρσάβαν Λουτσέσκου ήταν ο Βιεϊρίνια στο 61΄ και ο Πέλκας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι Θεσσαλονικείς είχαν χάσει και πέναλτι με τον Πρίγιοβιτς, στο 24΄.

Ο δικέφαλος του βορρά ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και απέδειξε πως ήθελε περισσότερο το τρόπαιο από την «κουρασμένη» ΑΕΚ.

Τρελά πανηγύρια σε ΟΑΚΑ και Θεσσαλονίκη

Μεγάλες στιγμές βίωσαν οι παίχτες του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι παίχτες του δικεφάλου ξέσπασαν σε… τρελά πανηγύρια μπροστά από το πέταλο που βρίσκονταν οι φίλαθλοί τους.

Οι παίχτες φόρεσαν μπλουζάκια που έγραφαν «νταμπλ» ενώ φόρεσαν μάσκες που είχαν το πρόσωπο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κ. Ιβάν Σαββίδη, σε μια κίνηση στήριξης και σεβασμού στον πρόεδρό τους.

1

3

Παρά το προχωρημένο της ώρας (μετά τις 03:30), χιλιάδες οπαδοί του δικεφάλου του βορρά περίμεναν υπομονετικά και αποθέωσαν την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Πρώτος έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος άκουσε ρυθμικά το όνομά του και στη συνέχεια το «είναι τρελός ο πρόεδρος»!

Πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβηκαν στην οροφή του πούλμαν για να πανηγυρίσουν με τον κόσμο, ενώ όπως είναι φυσικό εκείνο... ακινητοποιήθηκε από τη δίψα όλων να γιορτάσουν το τρόπαιο!

Αφότου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ πόζαρε με το Κύπελλο αγκαλιά, στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές και το staff του «δικεφάλου του βορρά» τον σήκωσαν στα χέρια!

2

Το απόγευμα της Κυριακής η φιέστα στην Τούμπα

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα θα γίνει η φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Tο «ραντεβού» ομάδας και κόσμου στη Τούμπα για να γιορτάσουν το αποψινό τρόπαιο ορίστηκε για τις 5 το απόγευμα της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ίδια ώρα αύριο έχει προγραμματιστεί και το ματς της Κ20 του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, όπου η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό για το πρωτάθλημα, δίνοντας κι άλλο λόγο για ξέφρενους πανηγυρισμούς στον κόσμο του συλλόγου.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Σχολίασε κι εσύ!