Το mail των Ελλήνων διαιτητών στον Μέλο Περέιρα: "Τελευταία φορά!"

Ο ορισμός του Ισπανού διαιτητή Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε την αντίδραση των Ελλήνων διαιτητών. Είχαν εκφράσει την πρόθεση να βγάλουν ανακοίνωση ώστε να καταδείξουν ότι δεν ήταν σύμφωνοι με την απόφαση της ΚΕΔ. Το Sport24.gr παρουσιάζει την απάντησή τους προς τον Μέλο Περέιρα.

Το mail που του έστειλαν ανέφερε τα εξής:

"Αγαπητέ Κ. Πρόεδρε της ΚΕΔ,

Σε απάντηση του email που μας στείλατε θέλουμε να σας πούμε τα εξής. Σε συνέντευξή σας τον Σεπτέμβριο του 2017, σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε την έλευση ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναφέρατε ότι σκοπός σας είναι να ετοιμάσετε τους Έλληνες διαιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα από τότε και πολλά πράγματα άλλαξαν. ΟΧΙ όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι Έλληνες διαιτητές. Η τελευταία σας απόφαση να καλέσετε ξένους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Έλληνες διαιτητές. Θεωρούμε αυτήν ως τελευταία φορά που μια τόσο σημαντική απόφαση λαμβάνεται ερήμην μας. Θεωρούμε επίσης ότι έπρεπε να μας είχατε κοινοποιήσει την πρόθεσή σας πολύ νωρίτερα.

Κλείνοντας, επειδή στην επιστολή σας μιλήσατε για εμπιστοσύνη, να είστε σίγουρος ότι απο τη μεριά μας εμείς σας εμπιστευόμαστε. Οφείλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Κ' ΒΟΗΘΟΙ SUPERLEAGUE".

Την Παρασκευή (11/5) ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μέλο Περέιρα, είχε στείλει mail στους Έλληνες διαιτητές, στo οποίo ανέλυε τους λόγους της επιλογής των Ισπανών διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου. Μεταξύ άλλων αναφερόταν:

"Σκοπός αυτού του μέτρου ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το οποίο όλοι έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν και να προστατεύσει τον καθέναν από εσάς. Από την άλλη πλευρά, δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας και την ειλικρίνεια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας, την ομάδα της Διαιτησίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βγάζουν ανακοίνωση οι Έλληνες διαιτητές για τον ορισμό του Μπορμπαλάν!
Περέιρα στους Έλληνες διαιτητές: "Προσκλήθηκαν ξένοι για να σας προστατεύσουμε"

Photo credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!