«Ναι σε όλα για να τελειώνουμε» από την ΑΕΚ

Λίγο πριν τις δύο μετά το μεσημέρι, η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε το τελικό της υπόμνημα για την εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την πρωτόδικη τιμωρία της δεύτερης, για όσα έγιναν στο μεταξύ τους ματς στην Τούμπα, στις 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τελικό υπόμνημα η ΑΕΚ συναινεί στο να γίνει χρήση όλου του οπτικού υλικού που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ και είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών περίπου, αλλά και κάτι ακόμη πιο σημαντικό. Συναινεί στο αίτημα του ΠΑΟΚ να κληθεί εκ νέου και ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης και να απαντήσει στο γιατί διέκοψε το ματς κι αν σφύριξε και ζήτησε από τις δύο ομάδες να βγουν και να συνεχίσουν.

Από πλευράς ΑΕΚ υποστηρίζουν πως το έκαναν αυτό, πρώτον επειδή δεν έχουν κάτι να φοβηθούν και δεύτερον για να μην υπάρχει άλλη δικαιολογία να καθυστερεί η λήψη απόφασης.

Επιμένουν φυσικά στην Ένωση, πως ο μόνος λόγος διακοπής του ματς, ήταν η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη, με έξι άνδρες της προσωπικής του συνοδείας και το γεγονός πως προσπάθησε να επιτεθεί στον διαιτητή αλλά και στον πάγκο της ΑΕΚ.


Πηγή: www.efsyn.gr


Σχολίασε κι εσύ!