Στα χέρια του Ζάχαβι ο Δουβίκας!

Το όνομα του Πίνι Ζάχαβι φιγουράρει καθημερινά στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών λόγω της πιθανής εμπλοκής του στο fund του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον του Ταϊλανδού να αγοράσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Βέβαια, ο Ισραηλινός είναι πανίσχυρος ατζέντης με τεράστιες διασυνδέσεις ανά τον κόσμο. Είναι αυτός, από τα χέρια του οποίου περνά πλέον και το μέλλον του 18χρονου Έλληνα επιθετικού του Αστέρα, Τάσου Δουβίκα.

Εδώ και μία εβδομάδα ο επιθετικός των "κιτρινομπλέ" υπέγραψε την εξουσιοδότησή του στον Ζάχαβι. Και το έκανε ο ίδιος, ενήλικος ων.

Πώς έγινε, όμως, το "κονέ" του πιτσιρικά της ομάδας της Τρίπολης με τον Ισραηλινό; "Κουμπάρος" ήταν ένας συμπαίκτης του. Ο Αργεντινός μέσος των Αρκάδων, Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο "Μάτι" έχει ατζέντη τον Έλληνα, Παύλο Διαννή, ο οποίος μένει μόνιμα στην Ισπανία κι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Πίνι Ζάχαβι. Ο Ισραηλινός μεγαλοατζέντης είδε από κοντά τον Δουβίκα στα ματς της Εθνικής Νέων στην Ιταλία, όπου διεξήχθη η "Elite Round".

Μάλιστα, ο διεθνής φορ πέτυχε τρία γκολ στα ματς με Ιταλία, Πολωνία και Τσεχία (η Εθνική Ελλάδας τερμάτισε στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου).

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Δουβίκας έχει βάλει "χαλινάρι" στον ενθουσιασμό του. Στην πρώτη του σεζόν στη Super League Σουρωτή έχει πετύχει 2 γκολ και δύο ασίστ σε 19 συμμετοχές (ένα εκ των οποίων πανέμορφο), ενώ έχει κι ένα γκολ σε τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σπάνια μιλάει σε συνεντεύξεις, καθώς είναι αρκετά... συνεσταλμένος. Αλλά, με το ποδοσφαιρικό του θάρρος και θράσος έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Πρόσφατα, η "Mundo Deportivo" ανέδειξε το ενδιαφέρον της Χετάφε. Ενδιαφέρον, το οποίο παραδέχθηκε κι ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Μαδρίτης, Ραμόν Πλάνες, μιλώντας στο Sport24.gr:

"Είναι καλός παίκτης και τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό" ανέφερε ο 51χρονος παράγοντας και πρόσθεσε: "Είναι στις επιλογές μας. Ίσως αποτελέσει κίνησή μας ενόψει του καλοκαιριού. Θα δούμε".

Ασφαλώς και η συμφωνία με τον Πίνι Ζάχαβι μοιάζει "χρυσή ευκαιρία" για τον "μικρό" του Αστέρα. Ο Ισραηλινός διαλέγει τους πελάτες του (δεν είναι και πολλοί). Δεν τον διαλέγουν. Τον έκλεισε ο επιθετικός της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, για ένα εξάμηνο (προκειμένου να πάει στη Ρεάλ), συμμετείχε στη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (χωρίς να εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο). Είναι πρώτος Έλληνας πελάτης του Ισραηλινού!

"Χρυσή ευκαιρία" μπορεί να αποτελέσει αυτή η συνεργασία και για τον Αστέρα. Μια πώληση για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία μπορεί να βάλει πολλά χρήματα στα ταμεία της.


Πηγή: www.sport24.gr


Σχολίασε κι εσύ!